4.5 Medewerkers en gemeenschappen

De ‘Youngsters’-gemeenschap bleef jonge collega’s bijeenbrengen om samen te werken, te leren en te inspireren. Ze creëren een dynamische, nieuwsgierige, creatieve en innovatieve omgeving waarin vertrouwen, samenwerking en collectieve kennis toegepast worden. In 2018 vierden ze hun tweede verjaardag door te reflecteren over wat ze hadden geleerd en hun successen te vieren.

Ik wil steeds bijleren, en deze gemeenschap geeft me de ruimte om zowel te slagen als te falen, terwijl ik leer van de ervaring en de verschillende uitdagingen.

Vanja, UCB

De ‘Youngsters’ organiseerden in 2018 drie sessies met de leden van het Uitvoerend Comité. Een van die sessies was met de CEO van UCB, Jean-Christophe Tellier, waar hij inzichten deelde over zijn professionele reis en de jonge professionals nuttig advies gaf voor hun toekomst.

Daarbovenop werden ook professionele ontwikkelingssessies georganiseerd om hun zakelijke begrip te verhogen. Cross-functionele workshops gaven hen de opportuniteit om hun stem en mening te delen met de rest van de organisatie.

Diego, Kieran, Breda, Andreia, Pallavi, Sonia, Elizabeth, UCB Slough

Tien Eco-Teams zijn actief in vier verschillende UCB vestigingen. Meer informatie over de Eco-Teams kan je vinden in de sectie Van milieustrategie naar milieuactie.